Dansk Energirådgivning A/S nomineret til den grønne ærespris 2020

Silkeborg Kommune uddeler for anden gang den grønne ærespris, og i år har Dansk Energirådgivning A/S fået æren af at være blandt de tre nominerede virksomheder til at modtage den fornemme pris.

  

  

”Vi er enormt stolte og beæret over at være nomineret til en pris, der hylder virksomheder, som går forrest i den grønne omstilling. Da vi startede med at rådgive om energioptimering og biogas, stod bæredygtighed og grønne energiløsninger slet ikke så højt på dagsordenen, som det gør i dag. I dag er bæredygtighed et vilkår for at drive forretning, og vi har i over 13 år haft fornøjelsen af at tage del i vores mange kunders rejse mod et grønnere og mere effektivt energiforbrug. Det er en rejse, som vi glæder os til at fortsætte på, for der er brug for samfundsøkonomiske løsninger som energioptimering og biogas, hvis vi skal nå i mål med at reducere CO2-udledningen,” siger Johnny Ryser, adm. direktør hos Dansk Energirådgivning A/S.

Vinderen af prisen afsløres til ErhvervSilkeborgs konference ”Bæredygtig Business” den 23. september 2020.