Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre din brugeroplevelse og målrette vores markedsføring. Du har til enhver tid mulighed for at ændre dit samtykke til cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ikke ulovlige og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies på www.danskbiogasraadgivning.dk

Dansk Biogasrådgivning anvender cookies med flere formål. Du kan læse om cookietyperne herunder.

Tekniske cookies

Tekniske cookies understøtter websitets tekniske funktioner og er nødvendige for, at websitet fungerer optimalt. Tekniske cookies har ikke indflydelse på din privatsfære, da de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websites.

Statistikcookies

Vi indsamler bl.a. oplysninger om antal besøgende på hjemmesiden, hvilke sider der er mest besøgte og hvor ofte de bliver besøgt. Disse statistikcookies bruges til at optimere designet, brugervenligheden og effektiviteten af vores hjemmeside. Statistikcookies har oftest ingen eller meget lille betydning for din privatsfære, da de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websites.

Personaliserede cookies

Personaliserede cookies indsamler dit digitale fodspor på vores website for at give dig mere målrettet og relevant indhold. Formålet med disse cookies er ikke at indsamle oplysninger til markedsføringsbrug.

Markedsføringscookies

Markedsføringscookies indsamler oplysninger om dine interesser, vaner og aktiviteter for at kunne vise dig relevante annoncer.

I nedenstående cookiedeklaration kan du se, hvilke cookies websitet indeholder, herunder også tredjepartscookies.

Cookiedeklaration

Navn Udgiver og beskrivelse Udløb
_ga

Google
This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.

2 years
_gid

Google
This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.

1 day
_gat

Google
This cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.

1 minute

Sådan afviser eller sletter du cookies

Du kan til enhver tid slette eller blokere for cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din internet-browser. Hvis du sletter eller blokerer cookies, bør du være opmærksom på, at visse funktioner og services på hjemmesiden ikke kan bruges, da disse forudsætter, at websitet kan huske dine valg. Derudover risikerer du, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræder hyppigere.

Læs mere om hvordan du afviser eller sletter cookies på din specifikke internet-browser her: http://minecookies.org/cookiehandtering


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformular, oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@danskenergiraadgivning.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Dansk Biogasrådgivning A/S
Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg

Telefon: 8683 7483
E-mail: kontakt@danskbiogasraadgivning.dk