Job & karriere

Vil du være en del af en rådgivervirksomhed, hvor der er masser af udviklingsmuligheder, og hvor vi hver dag arbejder med grøn omstilling af energisystemet?

Bliv vores næste fagekspert

I Dansk Biogasrådgivning er vi et passioneret team af fageksperter med bred ekspertise og erfaring inden for biogasrådgivning. Vi har store ambitioner, og du vil fra dag ét blive mødt med udfordringer og muligheder for at udvikle dig i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du vil blive en del af et team, som har travlt med at sikre effektiv og rentabel biogasproduktion på eksisterende og nyetablerede biogasanlæg, der står for ca. 40% af Danmarks samlede biometanproduktion.

Lyder det som noget for dig?

Se vores ledige stillinger her

Hvordan er det at være en del af Dansk Biogasrådgivning?

Vi skaber resultaterne sammen

Resultater og trivsel går hånd i hånd, og derfor har vi stort fokus på at sikre vores medarbejderes trivsel på arbejdspladsen. Vi løfter i flok og danner sammen de optimale rammer for at videreudvikle virksomheden og bidrage til at skabe en grønnere fremtid med biogas.

Innovation er i vores DNA

Som markedsledende biogasrådgiver sætter vi en ære i at gå forrest i branchen. Vi har brug for skarpe hoveder, som tør tænke ud af boksen og komme på nye idéer og tiltag, der skaber værdi for vores interessenter.

Faglighed og vidensdeling er vigtigt

Vi er stolte af vores faglighed og sikrer innovation og udvikling gennem løbende uddannelse og vidensdeling mellem kollegaer. Derudover er vi gennem vores kurser og ERFA-møder facilitator for et stort netværk i biogasbranchen, hvor der er rig mulighed for faglig sparring og erfaringsudveksling

Læs mere om vores historie, værdier og organisation her