Projektleder til risiko- og myndighedsopgaver

Har du erfaring med ansøgningsprocesser, og kan du navigere i et bredt interessentfelt, hvor du som rådgiver sikrer effektiv udvikling og gennemførsel af projekter, der bidrager til fremtidens fossilfrie energisystem? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som projektleder i vores myndighedsafdeling.

Vi tilbyder dig

Du vil få direkte kontakt til kunder primært inden for gårdbiogassegmentet – både nyopførte samt ældre biogasanlæg. Du vil blive ansvarlig for egne opgaver og være den direkte rådgiver ift. kunde, myndighed og andre kontaktpunkter ifm. opgaveløsning. Du vil indgå i et team bestående specialister indenfor biogas, der favner bredt. Heraf vil dine nærmeste kollegaer blive et specialiseret team inden for løsning af myndighedsopgaver.

  

Blandt opgaverne vil være:

  • Rådgivning i forbindelse med myndighedsmæssige forhold
  • Udarbejdelse af skriftligt ansøgningsmateriale til kommuner og myndigheder
  • Medspiller på fremtidig udvikling af eksisterende projekter med tilhørende implementeringsplan
  • Arbejde med tekniske beskrivelser ift. sikkerhed, risikostyring og ledelsessystemer
  • Arbejde med Risk & Safety Management

  

Profil

Din uddannelse kunne være ingeniør, biolog eller noget helt tredje – det behøver ikke være afgørende. Din indgang til jobbet må gerne være med udgangspunkt i praktisk erfaring med arbejde inden for ansøgningsprocesser. Dette kunne som eksempel være med erfaring fra kommunalt eller rådgiverregi. Teknisk indsigt vil være en fordel og endnu bedre med indsigt i biogas som teknologi.

  • Du er udadvendt, energisk, resultatorienteret, god til opfølgning og stortrives i den professionelle og servicemindede rådgiverrolle.
  • Som rådgiver har du en naturlig kommerciel tilgang og får hurtigt skabt en tæt relation, som bygger på dine faglige kompetencer.
  • Du trives i et uformelt miljø med højt til loftet.
  • Du er en god formidler, både i skrift og tale på dansk og engelsk – tysk vil været et plus.

Du vil få en travl og varieret hverdag, hvor du i høj grad selv planlægger og styrer din arbejdsdag. Du står dog ikke alene, da du vil indgå i en organisation med specialister, som dagligt supporterer og sparrer med hinanden på et højt fagligt niveau.

 

Geografisk placering

Det primære udgangspunkt vil være på Dansk Biogasrådgivnings kontor i Silkeborg. En del kundebesøg skal forventes, og det er dermed et krav, at du har kørekort og bil.

  

Hvornår

Vi mangler din hjælp hurtigst muligt, så tøv ikke med at kontakte os.

  

Dansk Biogasrådgivning

Dansk Biogasrådgivning en uvildig rådgivningsvirksomhed med speciale etablering, optimering, udvidelse og drift af biogasanlæg. Virksomheden blev stiftet i 2013 og har kontor samt laboratorium i Silkeborg. Du bliver en del af en virksomhed, som er markedsleder og samarbejder med biogasanlæg, som producerer 30–50% af producerede biometan i Danmark

  

Kontakt

Ansøgning sendes til kontakt@danskbiogasraadgivning.dk

Telefoniske spørgsmål rettes til Anders Buhl Larsen, tlf. 2917 9908