Privatlivspolitik

Dansk Biogasrådgivnings politik for personoplysninger

Introduktion

Dansk Biogasrådgivnings website udbydes af:

Dansk Biogasrådgivnings A/S
Glarmestervej 18 B
8600 Silkeborg
Telefon: 8683 7483
E-mail: kontakt@danskbiogasraadgivning.dk

Når du besøger vores website, indsamles der en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad de anvendes til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.
Ved besøg på vores website accepteres det samtidigt, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Generelt

Dansk Biogasrådgivning A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@danskbiogasraadgivning.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. Dette gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller andet, dog ville dette aldrig være personlige oplysninger. Cookies er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål og videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart. Når du anvender www.danskbiogasraadgivning.dk, logges der løbende oplysninger omkring din brug. Det primære formål med dette er intern analyse. Dette giver os mulighed for løbende at forbedre oplevelsen for vores brugere. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via tjenesten Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Vi anvender ligeledes Google Adwords til remarketing.

Sikkerhed og håndtering af persondata.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Hos Dansk Biogasrådgivning A/S gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og placeret i kontrollerede faciliteter. Adgang til og videreformidling af persondata sker kun af udvalgte og betroede medarbejdere og tredjemænd. Dansk Biogasrådgivning A/S indsamler kun de nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, som du efterspørger.